За Нас

„Рибарски Приказни“, како дел од компанијата ГОМАК, веќе 20 години е меѓу водечките македонски добавувачи специјализирани за риболовна опрема.

Од своето основање во 1999 година до денес, на своите клиенти им обезбедува и нуди високо ниво на квалитет на производите.

Нашата понуда вклучува над 3.000 производи од различни брендови, кои целосно ги задоволуваат потребите на сите љубители на риболовот.

Општи информации:

Целосен назив: Друштво за производство, трговија и услуги ГОМАК Горан ДООЕЛ

Краток назив: ГОМАК

Вид на Субјект: ДООЕЛ

Седиште: Ул. БАЊАЛУЧКА Бр. 17B Скопје

Е-пошта: gomak99@t.mk