Полиса на замена

Поднесување жалба:

Сите известувања треба да се достават или преку повикување на еден од броевите дадени подолу, разговор со месинџер, е-пошта или Контакт . Известувањето за поплака може да се даде писмено или усно и мора да содржи точен опис и/или фотографска документација за наводните дефекти или пропуст.

Квалитетот на стоката ќе се смета за одобрен доколку купувачот не испрати известение за дефекти во рок од 14 работни дена од пристигнувањето на стоката.

Процес на замена:

Можете да добиете замена за ист или сличен производ во рок од 14 дена од испораката. Четиринаесет дневниот период започнува на денот кога успешно ќе ја примите нарачката на вашата избрана локација за испорака.

Размената на производите може да се изврши директно во продавницата или да се обработи како нарачка и да се испрати. Трошоците за испорака за враќање на производот ги плаќа купувачот, освен во случаи кога добил оштетен или неисправен производ.

Ќе продолжиме со испорака на бараниот заменет производ откако ќе го добиеме повратниот производ. Меѓутоа, може да ја одложиме размената ако не го примиме предметот во рок од 14 дена или ако не добиеме докази дека предметот е вратен.

Ви треба дополнителна помош?

Би сакале да добиеме повеќе повратни информации за да дознаеме малку повеќе за вашето искуство. Ова ќе ни помогне да ги подобриме нашите производи и искуството за нашите клиенти.

Контактирајте не на gomak99@t.mk или на некој од следните броеви (075 222 042 / 075 291 167) за какви било прашања поврзани со нашата полиса за замена на производи.