4 COLOR pop-up 10mm 18gr

230,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , ,

Опис

Поттикнати од успехот на нашата 4 Color Wafters, ја создадовме високата пловна, лебдечка верзија на оваа серија, која овозможува дополнителни форми на употреба. Може да се користи самостојно, но и за осветлување и пливање на други мамки. Структурата на материјалот е совршено погодна за сите видови прицврстување, исто така одлично издржува дупчење и резба. Боите на мамката се ажурирани, но ние го задржавме неговиот уникатен карактер со четири бои, што го прави популарен меѓу мамките за риболов. Со помалите и поголемите димензии, се приспособивме на мамките наменети за полесно, бидејќи иако 10 мм се доволни за лебдење на зрно или две пченка, поголемата големина е идеална за поголема, можеби 20 мм ќуп. Совршено е и сам по себе за риболов во длабоки води на езерата на рудникот, каде што поради големите длабочини, куката можеби ќе треба да се подигне на два или три метри, но исто така се случува и на хранителни вечери што крапот ги претпочита. независни, лебдечки мамки. Не случајно во кутијата ги сместивме и облиците на топка и гира, бидејќи веќе е општо познато дека крапот, тревниот крап и другите риби во многу случаи реагираат и на промените во формата и на тој начин можеме да постигнеме дополнителен улов. Впечатливите бои обезбедуваат подготвените комбинации на мамки да не останат незабележани, а силните ароми ги активираат рецепторите на рибите и ги стимулираат да се хранат. Пакување: 18гр/кутија

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Арома

pineapple-tutti-frutti, panettone-strawberry, monster crab-cranberry