ПРОМОЦИЈА!

ABSOLUTE SPINNING SUPER CAST 2.65m/2.90m 10-40g 2PCS

1.350,00 ден2.400,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , Ознаки: ,

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

265 cm

--

10-40 g

2

265 cm

               --

40-80 g

2

290 cm

--

10-40 g

2

290 cm

               --

50-100 g

2

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Големина

2,65 m 10-40g, 2.65 m 40-80g, 2,90 m 10-40g, 2.90 m 50-100g