ANTI DRAW BACK REST

280,00 ден

Опис

Extra CARP Art. 99-6022 – ANTI DRAW BACK REST

Идеално решение за „заклучување“ на трската. Овој уред е многу згоден за користење бидејќи правите рабови можат да се вртат нанадвор, а шипката се вклопува помеѓу. Со пружинскиот механизам, шипката е добро прицврстена, но секогаш лесно се ослободува. Цврст и многу практичен за употреба!

  • Задниот потпирач гарантира дека трските остануваат цврсто на своето место
  • Врвовите се вртат нанадвор кога ќе ја закачите трската меѓу нив
  • Благодарение на вградената пружина, трската секогаш ќе биде добро стегната
  • Кога има залак, потпирачот брзо и лесно се ослободува
  • Погоден за сите крапски трски со дијаметар од 10 t / m 30 mm.

Дополнителни информации

Бренд

Extra Carp