ANTI TANGLE SLEEVES

75,00 ден

Опис

Extra CARP Art. 95-5222 – ANTI TANGLE SLEEVES:

Навлаките против заплеткување се дискретни благодарение на камо-дезенот. Нивната должина ги прави особено погодни за долги линии или цик ригови.

  • Koличина: 20 парчиња во ќесичка
  • Должина: 60 mm
  • Боја: камуфлажна

Дополнителни информации

Димензии 6 cm
Бренд

Extra Carp