ПРОМОЦИЈА!

AQUA CARP 3.6m 3.5lb Tele

1.440,00 ден

  • Телескопска трска 
ШИФРА: 112122360 Категории: , Ознака:

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

360 cm

--

3,5 lbs

5

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Големина

3,6 m