BAIT BANDER

240,00 ден

Опис

Extra CARP Art. 95-3228 – BAIT BANDER: 

Extra Carp Bait Bander е алатка која е ергономски дизајнирана и многу лесна за употреба. Едноставно ставете ластик на стегачот и потоа притиснете го копчето на спојката за да го истегнете ластикот. Стегачот е испорачан со асортиман од 50 ластици со димензии 4мм и 6мм.

Идеален за пелети, можност за поставување на многу мали еластични држачи на пелети.

 

Дополнителни информации

Бренд

Extra Carp