СИГНАЛИЗАТОР СО ШТИПКА

250,00 ден

Батерии (3 x 1.5 V) вклучени со производот

ШИФРА: 945172000 Категории: ,

Опис


Компактно дизајниран минијатурен уред првенствено за ноќен риболов, но корисен и во текот на денот. Погоден за крапски и фидер риболов.

Уредот емитува звучни и светлосни сигнали (тонот и јачината на звукот не се прилагодливи). Чувствителноста варира во зависност од аголот и положбата.

  • Практичен дизајн со штипка за да може лесно да се закачи;
  • Се напојува со 3 x LR44 монета батерии (вклучени);
  • Едно LED ноќно светло (Црвено);