Betaine 100gr

370,00 ден

Производот го нема на залиха

ШИФРА: 610000335 Категории: ,

Опис

Betaine

Betaine NEW 2018

Бетаинот е супстанца која се извлекува главно од шеќерна репка. Бетаинот има вкус на киселина и обезбедува оптимален ефект на осмотските ефекти во клетките.

Fish love the effects of this substance, especially in estuaries estuaries and in seasonal changes.

Нашиот опсег содржи:

*00335 Betaine Natural 100gr/1

Дополнителни информации

Бренд

ВДЕ