ПРОМОЦИЈА!

CARP ATTACK 3.6m 3.5lb W/ FUJI GUIDES Tele

2.570,00 ден

  • Фуџи окца
ШИФРА: 112992360 Категории: , , Ознака:

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

360 cm

--

3,5 lbs

6

Дополнителни информации

Големина

3,6 m