ПРОМОЦИЈА!

CARP FOCUS 3.6m 3.5lb W/ KW GUIDES Tele

1.930,00 ден

  • KW-Окца
ШИФРА: 112991360 Категории: , , Ознака:

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

360 cm

--

3,5 lbs

6

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Големина

3,6 m