CARP ACCESSORIES SET EXC 4460

255,00 ден

Производот го нема на залиха

Опис

EXC Art. 4460 – CARP ACCESSORIES SET EXC 4460:

Сите потребни алатки за изработка на разни монтажи собрани на едно место! Комплетот вклучува различни игли, силни ножици погодни за сечење плетени фибер-влакна и извлекувач на чворови.

Kомплетот содржи:

  • 1 x Scissors pair
  • 1 x Stringer Needle – needle for stringing PVA
  • 1 x Boilie Needle – ball needle
  • 1 x Splicing Needle
  • 1 x Boilie Drill
  • 1 x Knot Puller

Дополнителни информации

Бренд

Extra Carp