Carp pellet mix 800gr – Big carp / Sweet Carp

300,00 ден

ШИФРА: 620002 Категории: , , ,

Опис

Беше избрана за најдобра нова мамка на EFTTEX 2023 во категоријата Carp &amp Feeder од меѓународно професионално жири. Во пакетот што го нудиме можете да најдете пелети со различни големини и решенија. Кесите содржат и протеини и пелети базирани на јаглени хидрати. Во однос на неговата употреба, го препорачуваме методот на ребрести корпи, бидејќи најдобро е да се понуди на овој начин поради големината на пелетите. Пакување: 800 g/вреќа

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Арома

Big Carp, Sweet Carp