ПРОМОЦИЈА!

CHAMPION 6m BOLO

1.670,00 ден

ШИФРА: 113210 Категории: , , , Ознака:

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција 

Секции

400 cm

126 cm

5-25 g

4

500 cm

--

5-25 g

5

600 cm

130 cm

5-25 g

6

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Големини

4 m, 5 m, 6 m