DYNATEC LEADER 10m

90,00 ден95,00 ден

Опис

EXC DYNATEC LEADER BRAID LINE:

Плетеница специјално дизајнирана за риболов на крап, што ја прави идеална за правење апаратури за крап. Овој конец се одликува со одличен сооднос дијаметар/отпорност и многу добра јачина на јазолот. Со својата зелена боја одлично се вклопува со позадината.

  • Диjаметар: Ø 0.18 mm, Ø 0.20 mm, Ø 0.22 mm, Ø 0.25 mm
  • Јачина: 13.50 kg (18), 15.60 kg (20), 17.20 kg (22), 18.90 kg (25)
  • Должина: 10 m
 
 

Дополнителни информации

Големина

0,18 mm, 0,20 mm, 0,22 mm, 0,25 mm