EXC SPOD 130

180,00 ден

Опис

EXC Art. 95-4959 – SPOD 130:

Помал модел на ракета SPOD што се користи за риболов на крап, има права аеродинамична форма со широки отвори распоредени блиску еден до друг. Овој дизајн и помага да лета постабилно што овозможува висока прецизност при фрлање на долги растојанија или во присуство на пречен ветер.

Соодветен придружник за хранење со боилови, пелети, пченка, бели црви и друго…

  • Должина: 13 cm
  • Диjаметар: 4.5 cm

Дополнителни информации

Димензии 13 × 4 cm
Бренд

Extra Carp