EXC SPOD 180

190,00 ден

Опис

Extra CARP Art. 95-4966 – EXC SPOD 180:

Поголем модел на ракета SPOD што се користи за риболов на крап, има права аеродинамична форма со широки отвори распоредени блиску еден до друг. Овој дизајн и помага да лета стабилно, што овозможува висока прецизност при фрлање на долги растојанија или во присуство на пречен ветер.

Соодветен придружник за хранење со боилови, пелети, пченка, бели црви и друго…

  • Должина: 18 cm
  • Диjаметар: 4.5 cm

 

Дополнителни информации

Димензии 18 × 4,5 cm
Бренд

Extra Carp