EXC SUPEROIR LANDING NET

2.400,00 ден

Опис

ExtraCARP Art. 55-6564 – EXC SUPERIOR LANDING NET : 

Дводелно крапско кепче со цврста телескопска рачка изработена од фиберглас со алуминиумска глава во форма на „V“ за дополнителна цврстина. Мека и силна зелена мрежа.

 • Димензии:

  Total Lenght: 

  280 cm 

  Transport Lenght:

  110 cm

  Head Size: 

  105 x 105 cm

  Handle Lenght:

  Up to 180  cm 

  Net Depth: 

  100 cm

Дополнителни информации

Бренд

Extra Carp