ПРОМОЦИЈА!

JAGUAR 3.0m/3.6m 100-300g Tele

560,00 ден640,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , Ознака:

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

300 cm

--

100-300 g

6

360 cm

--

100-300 g

7

Дополнителни информации

Големини

3 m, 3,6 m