Magma 80gr

280,00 ден

ШИФРА: 620004 Категории: , , ,

Опис

Атракторите со висока концентрација одамна се популарен производ меѓу риболовците на методот. Сепак, нивниот развој не може да запре ниту за момент, бидејќи рибите и нивната исхрана постојано се менуваат. Атракторот што го нудиме е особено густа доза на арома што го забрзува процесот на каснување. Рибите што се приближуваат до нашата кошница не можат да се игнорираат и популарните ароми јасно ги стимулираат да се хранат. И покрај густината на Магмата, таа совршено се раствора и во ладна вода, па може да се користи во сите годишни времиња. Нашите тест риболовци можеа да резервираат многу убави резултати од натпреварувањето со помош на Магма. Во случајот со Магма, јасно препорачуваме надворешна употреба, односно надвор од корпата, бидејќи во овој случај можеме да ја понудиме на најдиректен начин, а во оваа форма ефектот е најинтензивен. Покрај високата доза на арома, служи и како визуелен стимул, бидејќи боите содржани во него привлекуваат и риби во областа со спектакуларен облак од боја. И покрај неговата густина, може да се исцеди и да се користи релативно лесно дури и во студената сезона. Покрај употребата на фидер, риболовците со боилови исто така можат ефикасно да го користат, бидејќи привлекувачот Magma е целосно пријателски за PVA. Пакување: 80гр/шише

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Арома

tuna-apricot, coconut-scopex, green betaine, monster crab-strawberry