Method Pellet Mix 800gr

380,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , ,

Опис

Микро пелети сега се основата на методот на риболов. Со текот на годините е докажано дека нивната употреба е неизбежна и дека можат ефективно да се користат во речиси сите водни области. Нашата компанија создаде мешавина на пелети која содржи пелети од повеќе производители и исто така содржи гранули кои содржат протеини и јаглехидрати. Додадените обоени пелети се исто така одговорни за визуелниот стимул, така што нашата целна риба на дното од креветот може полесно да ја забележи содржината на нашата корпа. Кесичка (800 g) пелети може ефективно да се натопува со 2,5-3 децилитри течност, но може да се користи и на традиционален начин, со таканаречениот метод на натопување, кога целата течност се истура од смесата по истурањето. При процесот на ароматизација се приспособивме на потребите на пазарот и на рибарите и дојдовме до возбудливи комбинации на кои, секако, рибата одлично реагираше при тестирањата. Пакување: 800гр/вреќа

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Арома

pineapple-honey, strawberry-halibut, tuna-apricot, salmon-krill