PANTERA 2.1m Tele

770,00 ден

  • ТS окца
  • Телескопски
ШИФРА: Не е достапно Категории: , , , , Ознака:

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

180 cm

52 cm

30-60 g

5

210 cm

55 cm

30-60 g

5

240 cm

62 cm

30-60 g

5

270 cm

62 cm

30-60 g

6

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Големини

1,8 m, 2,1 m, 2,4 m, 2,7 m

Бренд

Siweida