Pop-Up Neon Boilie 10mm 18gr

200,00 ден

Опис

Ја заменивме претходната структура на тврд материјал со пофлексибилна. Неговата пловност е таква што може да подигне лигавче од која било големина, па на пр. тоа е хит за риболов во длабоки води, но ако сакате да направите полесна платформа за снешко со поголем котел, сепак е одличен избор. Ажурираните комбинации на вкусови се избрани така што може да се користат речиси во секое време од годината. Аромата на котлите е многу интензивна, па се уште се чувствува нивниот вкус и мирис дури и откако ќе ги фрлите назад неколку пати. Пакување: 18гр/кутија

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Арома

strawberry-mosquito, pineapple-banana