Rapid Pellet Box 450gr + 150ml – Micro / Mini / Medium

430,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , ,

Опис

При креирањето на кутиите за пелети, имавме јасна цел за едноставна и брза употреба, што е речиси основно барање во нашиот брз свет. Мешавините на пелети содржат најмалку седум видови пелети со различна содржина на протеини и време на растворање. Се што треба да направите е да ја истурите аромата во кутијата врз пелетите, да ги протресете и потоа да ги ставите во корпата. Времето на апсорпција може да биде помеѓу дваесет и четириесет минути, во зависност од температурата, па затоа во зимските месеци вреди да се меша дома, пред риболов. Пакетите содржат селекции на пелети со различни големини, така што можете да најдете се од два милиметри до пет милиметри со селективен ефект. Пакување: 450гр+150мл/кутија

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Арома

MICRO – coriander-raspberry, MICRO – spicy squid, MINI – strawberry-mussel, MINI – chocolate-orange, MEDIUM – pineapple-halibut