ROD POD EXC CLASSIC

3.150,00 ден

Опис

Extra CARP Art. 99-1835 – ROD POD EXC CLASSIC:

Компактен и лесен штанд способен да држи најмногу три трски.

Неговата конструкција е многу функционална – овозможува прилагодување на должината и висината на држачот, како и секоја ногарка да се прилагоди на теренот и условите.

Изработен од алуминиум со поврзувачки елементи од армирани полимери.

  • Length of the stand: 85 – 132 cm
  • Height of the stand: 38 – 53 cm
  • Length of the busbars: 50 cm
  • Height of stand legs: 27 cm
  • Total weight: 1.8 kg
  • Transport: (82 x 22 x 8 cm)

Дополнителни информации

Тежина 1800 g
Димензии 85-132 cm
Бренд

Extra Carp