ПРОМОЦИЈА!

LEOPARD 2.4m 100-300g Tele

430,00 ден

  • Telescopic rod
ШИФРА: Не е достапно Категории: , , Ознака:

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

240 cm

--

100-300 g

5

270 cm

--

100-300 g

5

Дополнителни информации

Големини

2,4 m

Бренд

Siweida