ПРОМОЦИЈА!

GORILLA UC-4 FC 100 M

390,00 ден530,00 ден

  • Fluoro Carbon
ШИФРА: Не е достапно Категории: , , Ознака:

Дополнителни информации

Големина

0,14 mm, 0,16 mm, 0,18 mm, 0,30 mm, 0,35 mm