ПРОМОЦИЈА!

GORILLA UC4 GREEN 150 M

370,00 ден420,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , Ознака:

Дополнителни информации

Големина

0,16 mm, 0,18 mm, 0,20 mm, 0,22 mm, 0,25 mm