ПРОМОЦИЈА!

VICTORY 2.4m/2.7m/3.0m 100-250g 2PCS

570,00 ден870,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , Ознака:

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

240 cm

--

100-250 g

2

270 cm

--

100-250 g

2

300 cm

--

100-250 g

2

Дополнителни информации

Големини

2,4 m, 2,7 m, 3,0 m