CORK BALLS

80,00 ден

Опис

EXC Art. 95-5512 – CORK BALLS:

Топки произведени од дрвена плута, што ги прави пловни и идеални за површински риболов. За да ги подготвите пловечките скокачки мамки, само завиткајте ја пастата околу топчињата. Може да се користат повеќе пати.

  • Koличина: 10 pieces blister pack
  • Диjаметар: 10 mm

Дополнителни информации

Бренд

Extra Carp