SAFETY BOLT RIG WITH CAMO TUBING

90,00 ден

ШИФРА: 95-7937 Категорија:

Опис

Extra CARP Art. 95-7937 – SAFETY BOLT RIG WITH CAMO TUBING:

Монтиран систем за крап кој се состои од оловен стегач со камуфлажна цевка и вртлица со големина 8.

  • Koличина: 3 системи во ќесичка
  • Боја: проѕирно кафеавa
  • Должина: 30 cm

 

Дополнителни информации

Бренд

Extra Carp