EXTRA DRILL

80,00 ден

Опис

Extra CARP Art. 95-2611 – EXTRA DRILL:

Висококвалитетна метална дупчалка за бушење боилови, пелети и сл.

 

Дополнителни информации

Бренд

Extra Carp