KENTSUKI MARUSEIGO | KMSG-NK/BN

80,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: ,

Опис

  • KMSG-NK 1600
  • KMSG-BN 1601

Дополнителни информации

Боја

NK, BN

Големини

2/0, 1/0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 11