Slow Sinking Wafters 8mm 10gr

230,00 ден

Опис

Има ситуации кога ви треба мамка која е лесна, но не подигната од шилците. Ова е случај, на пример, кога на чувствителните риби им пречи големата големина на куката и треба добро да се подесат. Во оваа ситуација, ако куката е мала и лесна, нашата мамка ќе го изгуби својот карактер на обланда и предните две ќе се подигнат во цела должина. Оваа мамка ја содржи точно точната количина на пловечки материјал наменет за осветлување, што значи дека сепак полека тоне на дното на креветот, но лежи таму целосно бестежинска и се движи во насока на најмало вшмукување на рибата. Со помош на овие вафтери, можеме да ја рафинираме платформата до крајност, а со тоа да го зголемиме бројот на каснувања во ситуации кога рибите се крајно сомнителни или под висок притисок. Можете да најдете две бои во една кутија, што ви дава повеќе опции во случај нешто да треба да се смени. Меѓу аромите, можете да најдете слатки, миризливи и рибни, што гарантира дека можеме да го најдеме вистинскиот за секоја ситуација. Двете бои имаат ист вкус во една кутија. Материјалната структура на мамката е таква што може да се понуди нанижана на фиба или на шилец за мамка. За време на тестовите, се покажа како исклучително привлечно не само со методот на рамна корпа, туку и со методот на ребреста корпа, а во овој случај, добро е познато дека рибата не ја зема мамката случајно, туку ја избира за време на хранењето. . Пакување: 10гр

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Арома

seafood, sweet