ПРОМОЦИЈА!

AQUA 150 M

120,00 ден

Боја: светло кафеава

ШИФРА: 3914100 Категории: , ,

Опис

  • Нова генерација монофил конец
  • Произведено со јапонски материјали
  • Отпорен на УВ и морска вода
  • Паралелно намотување
  • Color LIGHT BROWN

Дополнителни информации

Големини

0,12 mm, 0,14 mm, 0,16 mm, 0,18 mm, 0,20 mm, 0,22 mm, 0,25 mm, 0,30 mm, 0,35 mm