ПРОМОЦИЈА!

TRIUMPH 10-40FD 6+1BB Alu spool

920,00 ден1.170,00 ден

  • Алуминиумска шпулна
ШИФРА: Не е достапно Категории: , , ,

Опис

Model

BB

FD/RD

Gear Ratio

Line Capacity (mm/m)

Triumph 1000

6+1

FD

5.5:1

0.18/235;0.20/195;0.25/120

Triumph 2000

6+1

FD

5.5:1

0.18/285;0.20/230;0.25/150

Triumph 3000

6+1

FD

5.2:1

0.25/215;0.30/150;0.35/110

Triumph 4000

6+1

FD

5.2:1

0.30/175;0.35/130;0.40/100

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Model

1000, 2000, 3000, 4000