FANATIC 1000 M

480,00 ден

Боја: Lime Green

ШИФРА: 3911200 Категории: , ,

Опис

  • Напредна маскирна боја на конецот
  • Top casting performance
  • Висока отпорност на триење
  • Extra knot strength
  • Color LIME GREEN

Дополнителни информации

Големини

0,30 mm, 0,33 mm, 0,35 mm