ПРОМОЦИЈА!

DIAMOND 8X 150 M

310,00 ден580,00 ден

Боја: светло зелена

ШИФРА: 391431824 Категории: , ,

Опис

  • Suitable for long and quick casting
  • Optimised for spinning
  • Висока отпорност на триење
  • Висока јачина на јазли
  • Thin line diameter
  • Color FLUO GREEN

Дополнителни информации

Големини

0.08 mm, 0.10 mm, 0.12 mm, 0,14 mm, 0,16 mm, 0,18 mm, 0,20 mm, 0,24 mm