Floating Corn Bait 16g MINI / MIDI

120,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , ,

Опис

Може да се каже дека мамката за издувам е традиционална, лесна за употреба и привлечна мамка. Риболовците веќе долго време закачуваат пуфери со различни вкусови и големини. Нашата компанија сега нуди и пуфови, кои добро пливаат и долго се спротивставуваат на водата. Континуирано ги ослободува ароматичните материи, со што постојано ја стимулира рибата. Dovit Floating Puff Bait се продава во практична верзија во кутија, така што може повторно да се затвори по употреба и да ги зачува вредните супстанции за вкус и арома. Пакување: 16 g/кутија

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Арома

MINI – tutti-frutti, MINI – spicy honey, MIDI – bourbon vanilla, MIDI – forest strawberry, MIDI – spicy honey, MIDI – tutti-frutti