SPOD & MARKER EXC 4973

270,00 ден

Опис

Extra CARP Art. 95-4973 – SPOD & MARKER EXC 4973:

Spod & Marker 4973 е комплетен сет за риболов на крап кој се состои од ракета за хранење и тапа за означување положба. Може да се користи на средни и долги растојанија.

  • Rocket length: 16 cm
  • Rocket volume: 0,15 l
  • Marker length: 20 cm

Дополнителни информации

Бренд

Extra Carp