EXC ANTI TANGLE SLEEVES

70,00 ден

Опис

Extra CARP Art. 95-7073 – ANTI TANGLE SLEEVES:

Ефективни и лесни за употреба силиконски навлаки кои спречуваат заплеткување на целата монтажа.

  • Koличина: 15 парчиња во ќесичка
  • Должина: 53 mm.
  • Боја: камуфлажна

Дополнителни информации

Бренд

Extra Carp

Големина

L