ПРОМОЦИЈА!

AQUAMARE 200 M

140,00 ден

Боја: проѕирна

ШИФРА: 3914402 Категории: , ,

Опис

  • Отпорен на УВ и морска вода
  • Силен и суптилен монофиламент
  • Висока јачина и отпорност на јазлите
  • Произведено со материјали од Јапонија
  • Color CLEAR

Дополнителни информации

Големини

0,14 mm, 0,16 mm, 0,18 mm, 0,20 mm, 0,22 mm, 0,25 mm, 0,30 mm, 0,35 mm, 0,40 mm