EXTRA BOILIE STOP SET

60,00 ден

 

 

Опис

EXC Art. 95-8033 – BOILIE STOP SET:

Bait Stops се добро прилагодени за сите видови мамки, но пред сè за боилите. Стоперите се тркалезни и одлично ја следат кривата форма на боили топчињата.

Достапно во проѕирна и проѕирно кафена боја за разновидност.

  • Koличина: 216 pieces per bag (2 x 108 pieces of each colour).
  • Боја: transparent and transparent brown.

 

 

Дополнителни информации

Бренд

Extra Carp