СИГНАЛИЗАТОР 1375

680,00 ден

Батерии (2 x 9 V) вклучени со производот

ШИФРА: 945162375 Категории: ,

Опис

Овој електронски сигнален уред е модерна замена за класичното ѕвонче. Емитува силен звучен сигнал и има црвено трепкачко светло што го прави многу практичен за ноќен риболов.

  • Се напојува со две батерии 6F22 9 V (вклучени)
  • Две LED ноќни светла (Зелено/Црвено)
  • Контроли на звучност и тон
  • Водоотпорна пластична обвивка