EXC KNOT PULLER

65,00 ден

Опис

EXC Art. 95-5307 – KNOT PULLER:

Корисна алатка за врзување ригови, може да се користи за безбедно и цврсто влечење на јазлите на вашиот крапски конец. Можете исто така да проверите дали вашиот јазол или конец за кука е доволно затегнат.

Ергономскиот облик го прави удобно да се вклопи во вашата рака.

Дополнителни информации

Бренд

Extra Carp