DOUBLE CORN

65,00 ден

Опис

EXC Art. 90-5054 – DOUBLE CORN:

Вештачка пченка направена од мек силикон која ги задржува своите својства и пловност. Може да се користи засебно или да се комбинира со други видови мамки, исто така може дополнително да се ароматизира.

  • Koличина: 10 pcs per bag
  • Боја: yellow

Дополнителни информации

Боја

Жолта

Бренд

Extra Carp