СИГНАЛИЗАТОР 1053

340,00 ден

Батерии (2 x 1.5 V) вклучени со производот

ШИФРА: 945172053 Категории: ,

Опис

Индикаторот има различни прилагодливи карактеристики, вклучувајќи: Модем за плав светлосен сигнал кој е специјално дизајниран за употребанавечер и поставка за чувствителност што ги исклучува лажните аларми од ветер и бранови.

  • Се напојува со две батерии LR1 1,5 V (вклучени)
  • Две LED ноќни светла (Зелено/Црвено)
  • Контроли на звучност, тон и чувствителност
  • Водоотпорна гумена обвивка