ПРОМОЦИЈА!

HERO 5m / 6m / 7m POLE

2.290,00 ден2.880,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , Ознаки: ,

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

Тежина

500 cm

135 cm

5-25 g

5

140g

600 cm

135 cm

5-25 g

6

231g

700 cm

135 cm

5-25 g

7

305g

Дополнителни информации

Тежина 140 g
Димензии Не е достапно
Големина

5 m, 6 m, 7 m