КАРБОНСКИ ВРВОВИ

160,00 ден250,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: ,

Дополнителни информации

Големина

Ø 1.8/4,25mm, Ø 1.8/4,50mm, Ø 1.8/4,75mm, Ø 1.8/5,0mm, Ø 1.8/5,25mm, Ø 1.8/5,50mm

Спецификација

Koнусни, Задебелени